Vi drog till fjällen

Barmarkssäsongen är i full gång. Det utnyttjade jag och Daggberg genom att ta tåget till Abisko och knata vägen ned till Nikkaluokta via Mårmapasset (1600 m.ö.h), Mårmaglaciären och Vistasvaggi. Fem intensiva dagar utan kontakt med civilisationen var ett  skönt avbrott gentemot vardagslivet.

/Axel

red-1274 red-1429 DSC_1345 red-1394 red-1423 red-1388 red-1316 red-1284 red-1308

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s