Mars dumpet

Kung Bore kräker snö på oss här i Kicking Horse. Och det är inte en matförgiftning, det är ta mig fan en rå jävla influensa. Fjärde dagen med snöfall och det ska fortsätta tills Söndag! Det är härlig stämning på berget, fruktansvärt mycket tagg, ladd och sladd. Faceshots. Rena rama porrstjärnan. Faceshots.

Mycket har hänt sedan senaste uppdateringen. Skurna motorer, nya bilar och size 1 laviner. Frusna näsor och tår. Mätta magar och besök i huset. Musikfestival. Ja det har varit mycket jag inte delat med mig av. Men ni ska få ta del av detta så småningom! Nu får ni njuta av dessa bilder från puderdagar!

IMG_4040edit IMG_4041edit IMG_4117edit IMG_4062edit IMG_4063edit IMG_4072edit IMG_4101edit IMG_4111edit IMG_4118edit IMG_4135edit IMG_4144edit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s