Mjölksyratröskeln passerad

Den sista dagen i Ischgl/Samnaun var de två tidigare dagarna lik, dvs. till största delen sol och klar himmel. Kombinera detta med en tidig frukost så får du några bra åk i folktomma backar, och manchestern, den kommer på köpet. Carvingskidorna fick verkligen jobba idag och det märktes! Mina lår var halvdöda redan efter sisådär två åk från toppen och ner, skönt då att man vet att det väntar ångbastu till kvällen.

Manchester och carvingsvängar är riktigt bra, speciellt då mina skidors stålkanter sedan första dagen här i Ishgl verkar ha givit upp – eller så är det bara att jag tagit helt slut i benen och inte längre orkar stå på ordentligt… Detta innebär dock grymt kasst isfäste och hårda backar där vinden fått polera fram is ger jag för tillfället tummen ned. Som tur är kan man ändå undvika dem och istället ligga och pressa i blåa och röda motorvägspister som böljar sig ned för berget, härligt!

DSC_4926 red 1200p DSC_4938 red 1200p DSC_4944 red 1200p

/Gustaf

One thought on “Mjölksyratröskeln passerad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s