Landsflykt på skidor

Äntligen framme i Ischgl och efter en medioker första dag, då mer än halva syetemt var omöjligt att nå på grund av hårda vindbyar på toppen, så bjöd dag två på något helt annat! En stålande sol från en näst intill molnfri himmel, fem minus grader och ingen vind att prata om. Perfekt för en grym dag i backen.

Idag gick det även att pistvägen åka in i Schweiz obemärkt. På toppen fanns blott en flagga och en  skylt med ortsnamnet Samnaun på pekandes nedåt dalen. Ingen passkontroll alltså, trots att jag var förberedd med passet i ryggan, man vet ju aldrig… Backen ned, ja den hette ” Duty-Free-Run”!

DSC_4868 red 1200p DSC_4890 red 1200p DSC_4900 red 1200p DSC_4911 red 1200p

/Gustaf

 

2 thoughts on “Landsflykt på skidor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s