En bra dag på jobbet

Junior kronornas vinst mot Ryssland i JVM stod för underhållningen till frukosten idag. För att fira segern gick vi dubbla turer uppe i Kicking Horse systemet idag. Bra väder och bra snö. Som eftermiddags underhållning knallade ett gäng från kollektivet iväg till klätterhallen och gjorde slut på de sista krafterna.

/Axel

red-0547-5

red-2433 red-2476 red-0656

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

2 thoughts on “En bra dag på jobbet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s