En medioker dag på jobbet

Dagen efter nyårsafton (igår) spenderades innanför vårat hus fyra väggar, trötta efter att ha välkomnat år 2014. Dagens enda utflykt blev en tur till den lokala biografen för att se Bilbo slåss mot drakar.

Idag var inget mer än en trög dag på jobbet. Dåliga förhållanden i luften och på marken. Utöver det såg jag ut som en dansk med mitt liftkort hägnades utanför jackan. Vi laddar för imorgon istället.

/Axel

red-0451 red-0475

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s