Nya äventyr i Rogers Pass

Idag var det dags för ytterligare en hajk med stighudar i Roger Pass. Uppåt vi slet så svetten lackade. Men inte hade vi mycket att sätta emot mot de lokal Kanadensiska bergsgetterna, som sprang om oss som om vi hade löst parkeringsbiljett i backen.

Upp kom vi, och ned också för den delen. Nu ska vi fira nyårsafton. Gott nytt år alla!

/Axel

red-0260 red-0283 red-0310 red-0337 red-0368 red-0401

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

One thought on “Nya äventyr i Rogers Pass

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s