Framme i Golden

Efter dryga 24 timmar på resande fot kom jag fram till Golden 23.30 lokal tid i lördags kväll. Vid busshållplatsen mötte Victor upp med ett av kollektivets vrålåk. Trött och sliten efter resan var det marsch pannkaka till sängen som gällde.

Medans jag vilade ut drog mr. Dunerman och de övriga i kollektivet upp till berget tidigt i morse och knallade en sväng med stighudar. Djupt besviken över bildmaterialet från dagen överlät Victor redigerandet av bilderna till mig. Efter lite digital magi fanns helt plötsligt ett gäng bilder som går att visa upp för allmänheten.

red-2364 red-2370 red-2386 red-2390 red-2393 red-2394

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

2 thoughts on “Framme i Golden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s