Julafton

Ingen bra start på julafton här i Kanada. Jag måste erkänna för mig själv att jag inte kan åka skidor idag. En mjukdelsskada i smalbenet gör att jag inte kan pressa vaden mot pjäxorna. När jag väl gör det är det som en kniv in i smalbenet. Andra dagen i rad nu. Men jag får trösta mig med god mat ikväll och trevligt sällskap! Väl innan jag skada mig fick jag en fantastisk skiddag med boothikes, BC hopp och mycket sol!

IMG_2035 IMG_2045 IMG_2073 IMG_2133 IMG_2160 kickass wallpaper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s