Skiddag nr5

Nu har det gått 5 skiddagar för mig på berget och nu känns det som man börjar få koll på det. Det är mycket som skiljer ifrån bergen i Alperna. Dels är det brantare berg. Men den största skillnaden är alla backar som är utmärkta på “pistkartan” är inte pister, som det är i Europa. Men här checkas “backarna” konstant av personal på skidor och det är inte en backe de håller reda på. Ett riktigt hästjobb! Så ibland får man bittert vända då backen stängts.

Skönast är att vi kan ta våra egna bilar till backen och slippa lifta. Det är trots allt 15 km till kicking horse resorten. Längre än vad man kan tro. Det är därför det inte finns så många säsongare här som på många andra orter. Men det ger mer puder till oss!

Här är våra vrålåk:

IMG_2032

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s