Kollektiv och bilar med 4WD

Livet tuffar på som säsongare i Kanada. Hela kollektivet har anlänt, alla har stått på skidor och vi har skaffat bilar.  Utbudet av bilar i Kanada är ju lite olikt den svenska bilmarknaden. Här är det inga små Volvo 740 som står på listan. Go big or go home, är ungefär mottot. Självklart är 4WD standard. En GMC Surburban -95 och en hederlig Toyota pickup -91. Ingen har gått under 30000 mil. Här är de stora bilarna evighetsmaskiner!

Det charmiga med Kicking Horse är att det är så få besökare! Vilket ger mer puder till oss. Det är mest locals och daypass guests. Varav 40% består av överexalterade pensionärer. Något att sträva efter? I alla fall harvar vi på hela berget och försöker lära oss alla nedfarter.  Någon tur blir det säkert inom kort! Fantastiskt berg med många möjligheter. Fantastisk befolkning.

IMG_1999 IMG_2014IMG_1980

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s