In Golden!

Många timmar på resande fot.

Ett konstaterande att Shipol är större än Mölltorp och Kanadensarna lever upp till sitt rykte. Landade i Calgary 13:50 (UTC-7), givetvis behövde jag prata med en officer vid ankomst. Tydligen var fem månader semester konstigt. Några minuter senare hade jag samlat ihop mitt bagage och på väg mot någon form av transport till Greyhound bussterminal. Det blev en taxi, den resan på några kilometer kostade mer än min resa mellan Calgary och Golden, hehe. Vid tre tiden var jag inne på terminalen och min buss skulle inte gå förrns klockan sju. Prisa gud för gratis Wi-Fi! Men efter 45 minuters surfande fick det vara nog. Hängde kameran runt halsen och knallade in mot stan. Möttes av snöskotrar och unga killar med snowboard som railade i en betongpark. Mycket mer hann jag inte med var dessutom trött i kroppen efter flyget. Så fick bli en svettig ostburgare med pöömmmes. Sedan fyra timmars bussresa. Väl framme i Golden blev det att ringa på taxi för att sedan leta fram den gömda nyckeln och sedan öppna ett sju graders varmt hus.

IMG_1942IMG_1959IMG_1977

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s