Back BABY!

Det var ett tag sedan! Men nu är det snart dax för säsong. Förberedelserna är i full gång och nu är det inte många dagar kvar innan jag sitter på flyget till KANADA! Japp, i år blir det att pröva en ny världsdel. Eftersom jag tyckte 50 skiddagar var för lite förra året, så breder jag min smörgås extra fett inför denna säsongen. Så denna säsong ska spenderas i Golden. Med sex stycken okända personer i ett mysigt hus. Och skiddagar ska jag nog kunna samla på mig, då min vistelse blir datumen 14 december – 14 april.

Enda tråkiga är att jag inte får spendera hela min säsongen med min fotograf och vapendragare Axel Adolfsson. Grabben har ju börjat plugget igen. Men SÖRJ ej mina vänner. Han landar i Kanada redan innan årsskiftet och stannar i nästan fyra veckor! Så bloggen kommer återigen prydas av hans fina fotografering.

Nu börjar resan! Fem månader, ny kontinent, massa snö och massa nya vänner! Följ med på min resa och låt mig få inspirera. Vi kickar igång denna säsongsblogg med en snabbt ihopklippt edit från förra säsongen:

2 thoughts on “Back BABY!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s