Tillbaka i Sverige, sex veckor senare

Två trötta skidåkare är tillbaka i Sverige. 38 skiddagar på 43 dagar i Alperna och 450 mil i bilen har satt spår i kroppen. Nu väntar några dagar med vila innan vi på onsdag beger oss mot sälen för att avsluta årets säsong med att fira påsk där. Här kommer bilder från de sista dagarna i Zillertal som avslutade en resa med mer och bättre skidåkning  än vi någonsin fått uppleva tidigare.

DSC_0603-red DSC_0576-red DSC_0028-red DSC_0563-red DSC_0037-red DSC_0617-red DSC_0098-red DSC_0012-red DSC_0829-red

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

One thought on “Tillbaka i Sverige, sex veckor senare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s