Filmtajm

Efter en vilodag från skidåkningen igår var det så dags att spänna på sig pjäxorna igen idag och ge sig ut på berget. Samtidigt som vi igår tog det lugnt drog ett rejält snöoväder igenom Zillertal och ökade på mängden snö på berget. Vi utnyttjade tillfället, halade fram kameran och fokuserade på att fånga åkningen i rörliga bilder under dagen. Film kräver dock en del redigering därför dröjer det innan dagens materialet dyker upp någonstans på internen, istället visar nedan några utav de få fotona vi lyckades ta idag.

DSC_0509-red DSC_0522-red DSC_0516-red DSC_0535-red

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

One thought on “Filmtajm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s