Varmt och skönt

Våren börjar så småningom komma till Zillertal. Solen har legat på de senaste dagarna och gjort snön mjuk vilket i sin tur lett till flera skred på bergssidorna. För att inte riksera för mycket har vi hållit oss i pisten och under helgen som gick passade vi på att prova på både telemark och skidor från Völkls freerideserie under Big mountian festivalen i Hochfügen.

Att få tag på bra internetuppkopplingar här i Aschau är inte det lättaste där med är det svårt att kunna uppdatera bloggen. Nedan kommer i alla fall ett par bilder från de senaste dagarna i backen.

DSC_1260-red DSC_1316 DSC_1378 DSC_1415-red DSC_1429-red DSC_1361

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s