Sol, skare och blod

Solen steker på i Zillertal och det är slask i backen när vi carvar oss in mars. Dagarna har bestått av långa toppturer i jakt på orörd snö. Resultaten har visat sig bestå av 1 dm tjock skare ovanpå pudret. Lite missnöjda men när solen skiner är humöret på topp, även om man ramlar av bergskanten och skär upp tummen. Idag bestod dagen av en cirka 3 timmar topptur som resulterade i ett bra åk med blandade snöförhållande.

DSC_1237

DSC_1225 DSC_1219 DSC_1214 DSC_1185 DSC_1175 DSC_1148

This entry was posted in Blog by Axel Adolfsson. Bookmark the permalink.

About Axel Adolfsson

Pluggar till civilingenjör inom väg och vattenbyggnad i Göteborg just nu. Gillar att stå på skidor, både utför och på längden. Försöker kombinera studierna med skidåkningen så gott det går. Kommer ursprungligen från Skövde men har i första hand fått min skolning till att bli skidåkare Sälenfjällen och Trysil. Fick upp ögonen för friåkning efter studenten, köpte mig ett par breda lagg och drog till Alperna. Har trotts blodad pudertand inte förlorat passionen för att ladda fullt i pisten med nyvässade stålkanter. Offrar mer än gärna det perfekta åket för att ta den perfekta bilden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s