Puder och sol

Förväntningarna inför onsdagen infriades. Efter två dagar med snöfall sprack molnen upp och val d’Isere blev ett paradis för skidåkare. Knallblå himmel och strålande sol ramade in det som kan vara en av våra bästa dagar i skidbacken hittills i våra karriärer. Fyra kortare toppturer, byggande av en backcountry kick och after ski på La Folie Douce sammanfattas med bilderna nedan.

Torsdagen, som blev vår sista skiddag i Val d’Isere bjöd inte på lika bra åkning. En trasig bindning och betydligt sämre väder skapade inga bra förutsättningar för fotografering. Istället för den planerade fotosesionen i parken gled vi runt i pisten och avslutade även denna dag på La Folie Douce.

Idag fredag är det vilodag innan vi imorgon lördag åker vidare mot Schweiziska Disentis. En väl tajmad vilodag eftersom Big Air tävlingen Frost Gun avgörs i eftermiddag och i kväll med åkare som bla Elias Ambühl, Jacob Wester, Jesper Tjäder och PK Hunder. Kan bli fett!

DCIM100GOPRODCIM100GOPRODSC_0427DSC_0515DSC_0444-001DSC_0541-redDSC_0579DSC_0593DSC_0620vlcsnap-2013-02-14-23h07m43s100DCIM100GOPRO

3 thoughts on “Puder och sol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s